Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Pensionstillæg udenfor EU

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Pensionstillæg udenfor EU

  Hej med jer, for jer der mister eller står til at miste pensionstillægget, ville det måske være en god ide at støtte https://www.facebook.com/groups/323183871763018/ Vi er pt. 835 medlemmer og gruppen stiger dag for dag,vi har stiftet en forening sammen med Advokat for Højestret, med henblik på søgsmål ad den Danske stat, støt os for sammen er vi stærke,dette gælder alle der flytter udenfor EU, det være sig om de har planer om at flytte, el om de alleredeer bosat, både Førtids/Folke pensionister, besøg os og læs mere forsat god dag.

 • #2
  Sidste nyt: Foreningen "Pensionstillæg uden for Europa"

  2018-12-27 13:50:06
  Kære medunderskrivere.
  Da der tilsyneladende ikke er politisk vilje til at ændre reglerne for Førtids- og Folkepensionisters ret til pensionstillæg udenfor Europa, har vi dannet en forening med det formål, på vegne af foreningens medlemmer, at foretage en retlig prøvelse i form af et gruppesøgsmål ved domstolene af spørgsmålet om, hvorvidt det er i strid med den ejendomsretlige beskyttelse i art. 1 i første tillægsprotokol til den.:

  Europæiske Menneskerettighedskonvention (”EMRK”) og diskriminationsforbuddet i EMRK art. 14, at nægte folke- eller førtidspensionister ret til pensionstillæg i henhold til lov om social pension § 3, stk. 5, med den begrundelse, at den pågældende er bosat uden for EU/EØS eller Schweiz.  Man kan læse lidt mere om foreningen, og hvordan man bliver medlem her på vores FB side.:


  "Pensionstillæg udenfor Europa".
  Filipinsk ægtefælle siden 1993

  Comment


  • #3
   Lytter lige med.... Jeg vil også gerne ha hele pensionen med...

   Comment

   Working...
   X