Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Vi fik hurtig sagsbehandling...meget hurtig

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Vi fik hurtig sagsbehandling...meget hurtig

  Hejsa Forum. Blot for at dele lidt positivt mht. sagsbehandling og Udlændingestyrelsen mv.

  Efter 6 års gensidig pendling, blev Jane og jeg sidste år gift i Danmark, og hun fik efter blot 10 ugers sagsbehandling midlertidig opholdstilladelse i Danmark. Dejligt. - Næste projekt var at få hendes datter på 13 til Danmark, hvorfor Jane tog ned til Manila, hvor hun sammen med datteren, på ambassaden, afleverede relevante dokumenter mv. (Der var 6 ugers ventetid på at få en aftale på ambassaden.)
  MEN, når det er sagt, så tog det kun Udlændingestyrelsen 5 uger at behandle sagen, og give ophold til datteren - hvor de ofte udtaler, at det tager mellem 3 og 7 måneder at afgøre sagen, afhængig af hvor fuldt belyst den er.

  Fantastisk, og vi blev taget lidt på "sengen", således at Jane nu er nød til at forlænge sit ophold med en uge, således at hun og datteren følges hjem til lille Danevang i næste uge. Skal lige tilføje, at vi afleverede en fuldpakke og godt dokumenteret ansøgning i Manila. Men blot for at fortælle til dette forum, at det kan lykkedes, og det kan godt gå hurtigt.

  PS: Er der nogen der har erfaring med nødvendigheden for deltagelse i "Commission on Filipinos Overseas" guidance and counseling program, når man forlader landet.
  Held og lykke. Jack

 • #2
  Stort tillykke Jack
  Det hele kræver vel toldmodighed i sidste ende, men super dejligt at det lykkes i sidste ende.
  Har de begge så permanent opholdstilladelse i Danmark?

  Comment


  • #3
   Hej Schakow. Nej de får midlertidig opholdstilladelse de første 5 år, så kan der søges derefter om permanent. Men vi er da på vej, og hvis de opfylder kravene mht. kriminalitet, uddannelse og arbejde, samt ingen gæld til det offentlige,, selvforsørgende mm.,, så kan der søges. Men vi har da nået en milepæl, og tager det blot step by step.

   Comment


   • #4
    Det udfordrende nu kan så blive at opfylde kravene så godt at man rent faktisk kan få lov at søge efter 5 år. For i vores kommune er dette desværre ikke et tilbud

    Comment

    Working...
    X