Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Kæreste til Danmark og giftes

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Raggi
    replied
    Ok, hvad så, kan hun bruge det og køre bil her i daDanma?
    hvis ja, hvad er der for et kørekort hun har fået??

    Leave a comment:


  • kenneth
    replied
    Vi fik også lavet et kørekort , men da i udleveringen så hendes nye efternavn , kosrtede det pludselig 5000,- pesos ekstra , eller ville det tage mindst en månede ,at få udleveret. Vi betalte og Wupti, så kom kortet op , på disken med det samme.

    Leave a comment:


  • Raggi
    replied
    Hun har lige været på kursus i Manila hos CFO og fået et certifikat som hun skal bruge hvergang hun forlader Filippinerne, når hun har fået ændret navnet i passet, tager 10 dage, så skal hun på ambassaden i Manila for at få VISA, når hun har fået VISA skal hun forbi CFO for at få en anmærkning på VISAen i passet, som bevis sammen med certifikatet hun allerede har fået. Så ved er ikke helt kommet igennem møllen endnu

    Leave a comment:


  • kenneth
    replied
    Førhen 2008 skulle man på et lille kursus , husker at det tog noget tid og derefter fik hun et lille stempel i passet hvor hendes nye efternavn stod i. Da vi rejste ind i EU via Amsterdam spurgte pas betjenten hvad det var for noget , han rystede på hovedet og vi fik passet igen

    Leave a comment:


  • gensan
    replied
    Oprindeligt indsendt af Raggi Se indlæg
    Tak for svar
    nej vi søger når hun har fået ændret efternavnet i hendes pas, vi vil søge om et multi entré VISUM og så tænkte jeg at vi ville rejse skiftevis hver anden gang jeg er i land fra skibet (hver anden måned) mig til Filippinerne og hun til Danmark, og efter at have kendt hende i måske 1 år, søge om ophold i Danmark, siden jeg har en datter på 8 år med min ex i DK, så må vi bo her i landet, i hvertfald indtil hun kan klare sig selv og være ok med det... Eller hvad synes i ??
    Det kan være en lang proces med at hun får ændret sit efternavn i passet.

    Hun sakl til en samtale på et kontor i Manila/Cebu det tager nogle timer, derefter får hun et dokument som så skal gives til paskontoret sammen med vielsesattest og evt. andre papirer, så det er ikke bare at gå til paskontoret for at ændre efternavn, men lad hende prøve, måske det lykkedes.

    Leave a comment:


  • Raggi
    replied
    Kan man ligge cover letter, lønsedler osv. Op i den online invention?

    Leave a comment:


  • Raggi
    replied
    Tak for svar
    nej vi søger når hun har fået ændret efternavnet i hendes pas, vi vil søge om et multi entré VISUM og så tænkte jeg at vi ville rejse skiftevis hver anden gang jeg er i land fra skibet (hver anden måned) mig til Filippinerne og hun til Danmark, og efter at have kendt hende i måske 1 år, søge om ophold i Danmark, siden jeg har en datter på 8 år med min ex i DK, så må vi bo her i landet, i hvertfald indtil hun kan klare sig selv og være ok med det... Eller hvad synes i ??

    Leave a comment:


  • nwinther
    replied
    Oprindeligt indsendt af Raggi Se indlæg
    Jeg har snakket med min kone
    hun oplyser mig om, at vi skal lave en fly reservation via. Ambesaden i Manila og ikke købe en billet før end visumet er godkendt
    Jeg får dette ikke at hænge sammen, hvorfor skal jeg det igennem en dansk ambassade?
    Det skal du heller ikke.
    Hvis hun først har fået visum, kan hun købe en flybillet og Schengen rejseforsikring og så kan hun komme. Når først hun har visum, er ambassaden ligeglade med resten.
    Har hun fået visum?1

    Leave a comment:


  • Raggi
    replied
    Jeg har snakket med min kone
    hun oplyser mig om, at vi skal lave en fly reservation via. Ambesaden i Manila og ikke købe en billet før end visumet er godkendt
    Jeg får dette ikke at hænge sammen, hvorfor skal jeg det igennem en dansk ambassade?

    Leave a comment:


  • kenneth
    replied
    Ja du har delvis ret , hvis du har til hensigt at din kone 100% skal familiesammenføres, så kan man muligvis blive afvist for et visa, men som jeg skriver, vælger de fleste nok at hun lige skal se dk først, jeg vil tro at hun muligvis også er i farezonen for afslag på fs, hvis hun ikke har set dk. .. men afgørelsen er selvfølgelig jeres , og det er ikke altid nemt desværre ..

    Leave a comment:


  • Raggi
    replied
    selt om det er kærlighed, så vil det jo være at misbruge VISUM reglerne hvis man bruger disse til at søge om ophold i Danmark når man er kommet til Danmark og ikke gå gør det nede fra Filippinerne.... sådan læser jeg det, men det kan jo være at jeg læser det fejl, og det ville jo være godt.......:, i love måde god vind...

    Leave a comment:


  • kenneth
    replied
    Det er klart at hvis en person planlægger at blive gift for at få ophold i EU, ja så er det ulovligt ifølge lovgivningen , en del golddiggers og dragonladyes er ude på det, det er også det samme med aupair piger der planlægger et sådan ophold...men er det kærlighed er det noget andet ....god vind

    Last edited by kenneth; 30-11-18, 15:40.

    Leave a comment:


  • Raggi
    replied
    Ok, nu forstår jeg hvad du mener med

    vi har planer om, at hun kommer til DK for at om hun kunne trives i marts eller der omkring, og hvis hun gør, så vil vi have næste danske besøg lige før kommende sommer, hvor vi vil søge om familiesammenføring, (lyder det som en dårlig idé?)
    Og indtil da, vil jeg rejser ud til hende

    Men vedrørende misbruger, så mener myndighedern at hvis man prøver at få et længerevarende ophold så som familiesammenføring, imens hun er i Danmark, så er det misbrug og ikke som du mener

    Leave a comment:


  • kenneth
    replied
    Ja misbrug et et proforma ægteskab, du invitere en udlænding til dk, gifter dig for at hun/ han kan arbejde på en massageklinik. Det er selvfølgelig ikke misbrug at en kone besøger dk, for at se om , den danske kultur er noget for hende. Og at man så evt.beslutter sig for en familie sammenføring senere . I har begge en interesse i at hun kommer op først, og omvendt er det jo heller ikke iorden at du beslutter at i skal ansøge om fs i dk, inden hun har set dk,hvad nu hvis hun ikke trives så er jeres 10 månedersansøgning spildt.

    Med hensyn til papirer er det certificeret cenomar, birthcertifikate,contract of marriage. Er ikke inde i de nye regler om man herhjemme forlanger red Ribbon. Men ring evt det filippinske konsulat i Herlev, og spørg om de ved om udlændinge service forlanger det ved fs. Husk når i søger skal de have oplysninger om hele hendes familie , så bed hende om at samle oplysninger med adresser.

    Husk at evt.at hun ansøger om internationalt kørekort, så kan hun også køre bil i dk, de første 3 måneder
    Last edited by kenneth; 30-11-18, 11:21.

    Leave a comment:


  • Raggi
    replied
    Tak Kenneth
    altså verificeret; her mener du vel kun med ægteskab certifikatet, der skulle ikke være flere papirer nu vel?
    Der står ellers i informationerne vedr VISUM at misbruger man det til at opnå et længerevarende ophold så kan man risikere at få karantæne på op til 3-5 år??

    Leave a comment:

Working...
X