Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Hvorhen efter Palawan

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Det eneste sted på Filippinerne, der kan sammenlignes lidt med Phuket, er Boracay. Dog er udenlandske investorer (hotelkæder mm) og charterturisme slet ikke dagens orden på Boracay, som det er på Phuket, da man trods alt stadig først skal med indenrigsfly til en meget lille lufthavn og herefter sejle i banca for at komme derud. Men ja den ø er overrendt, det er i hvert fald, hvad jeg har hørt.

  Herudover er Mactan Island præget af dyre og kedelige resorts, fordi der ligger en international lufthavn på øen. Det betyder, at disse resort kan tiltrække turister fra f.eks. Japan og Korea, der kun ønsker at tilbringe nogle få dage i landet. Som europæer vil man finde Mactan fuldstændig uinteressent.

  Bortset fra de to øer, er der næppe nogen af de gængse strandsteder, der ikke vil passe til Anette og hendes behov. Camiguin ligger nord for Mindanao men er ikke en del af de områder, hvortil man fraråder rejser. Det samme gælder for øen Siargao, som ligger ud for det nordøstlige Mindanao. Her er der hvide sandstrande og surfbølger, da øen ligger lige ud til det åbne Stillehav.

  Der er flyforbindelse fra både Camiguin og Siargao til Cebu.
  Filippinsk gift. Er kommet i landet siden 2004 med base i Dumaguete.

  Comment

  Working...
  X