Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Advarsel: Ulækkert og fuld af ildelugtende affald

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Advarsel: Ulækkert og fuld af ildelugtende affald

  For et par mdr siden havde jeg mulighed for en kort ferie og fandt en meget billig billet til Manila og valgte denne gang at besøge det dansk ejede Coco Beach ved Puerto Galera, som ligger forholdsvis tæt på Manila.

  Jeg læste så i dag en artikel i BT og jeg kan blot sige, at det er korrekt beskrevet. Resortet flyder simpelthen i affald når man lige bevæger sig lidt omkring. Der er en rædselsfuld hørm af råddenskab. Jeg vil opfordre alle som overvejer at holde ferie der, at tænke sig om en ekstra gang og i stedet finde et andet sted med en mere sober holdning til affaldshåndtering. At Coco Beach så er danskejet gør det blot endnu mere pinligt.

  [url]https://www.bt.dk/udland/david-undrede-sig-over-hvor-skraldet-blev-af-saa-loeftede-han-et-palmeblad[/url]

 • #2
  Resortet er ikke længere under dansk management,måske derfor?

  Comment


  • #3
   Coco Beach markedsføres således af de danske ejere C&C: 'Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!'

   Comment


   • #4
    Vi tager den lige en gang til for prins Knud; CC Travel har ikke noget med ledelsen af resortet mere det er 100% under filippinsk management. [url]https://cctravel.dk/hoteller/coco-beach-island-resort[/url]

    Comment


    • #5
     At den danske ejer c&c fraskriver sig ethvert ansvar for den daglige drift af resortet, men stadig gerne vil tage i mod folks penge gør bestemt ikke sagen bedre.
     Jo tak, så er man faktisk advaret og har samtidigt fralagt sig enhver mulighed for at klage: 'Man kune bare have læst det med småt i c&c's beskrivelse'.
     Hvad med de som vil dykke, som kan være potentielt farligt? Hvis ledelsen på Coco Beach håndterer udstyret på samme måde som affaldet, så risikerer man jo at komme galt afsted.
     Jeg vil hermed udvide min advarsel til at gælde hele firmaet c&c, Efter ejeren Enrico's hjerneskade har selskabet i følge mange efterhånden mistet enhver troværdighed.
     Køb hellere en af de billige flybilletter til enten Manila eller Cebu og kontakt de enkelte resorts selv. På alle øerne findes der både bedre og billigere steder at bo.

     Comment


     • #6
      Oprindeligt indsendt af TOR Se indlæg
      Efter ejeren Enrico's hjerneskade har selskabet i følge mange efterhånden mistet enhver troværdighed.
      Ifølge mange? Hvem er de mange?
      Ja lad os boykotte et dansk rejsebureau fordi der er fundet noget affald i junglen bag det resort de ejer 30% af og som de intet har at gøre med den daglige drift,det giver helt sikkert mening. Hvad bilder du dig egentlig selv ind dit miljøsvin,at flyve til Filippinerne føj da

      k.o.m.

      Comment


      • #7
       Jeg har læst nogle af dine tidligere indlæg og kan forstå du har en særlig præference for coco beach, hvad det så ellers skyldes. Måske luderbarerne i Sabang trækker?
       Der er masser af tropiske paradis steder i landet, hvor man tager affaldshåndteringen og sine gæsters forventninger mere seriøst. Alle kan finde dem og samtidigt spare både penge og ærgrelser. Som Lonely Planet skriver: 'Good places go bad, bad places go bankrupt and nothing stays the same'. C&C er i en nedadgående spiral, uanset du kan lide det eller ej.

       Jeg har bragt situationen frem og vil herefter overlade det til folk selv at træffe deres egen konklusioner.
       Der er for mig ingen grund til at fortsætte denne tråd, da du åbenbart ikke kan forstå hvad det er jeg skriver.
       Men egentligt tror jeg bare du keder dig og/eller har et mindre trolle-gen. Du kalder dig whorist#1 (ha ha), king of mongers (ha ha), måske har det noget med det at gøre.
       Ha det godt whorist#1 - viagra fabrikanterne og bar dullerne elsker dig helt sikkert - personligt er jeg knap så imponeret - over and out for denne gang

       Comment


       • #8
        Hej, hvis man følger med i nyhederne fra Filippinerne, så har præsident Duterte igangsat forskellige tiltag til at rydde op i bl.a. de affaldsproblemer, som man finder i Filippinerne. Eksempelvis var Boracay total lukket i en periode, indtil man havde nedlagt nogle af de ulovlig opførte hoteller, ryddet op i affald m.m. Det virker som om, at der er andre steder, hvor man kunne gøre det samme.

        Comment

        Working...
        X