Annoncering

Collapse
No announcement yet.

På vej til Fillipinerne !

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • På vej til Fillipinerne !

  Hej
  Jeg skriver til jer der ude, da vi ved sidste rejse til fillipineren benytte de mange oplysning og råd, men stor interesse og succes.
  Vi skal rejse til fillipinerne på fredag og er noget usikker på, hvad vi skal vælge og hvor vi skal bo. Vi er en familie med to børn, en fiske interesseret dreng på 11 årog en pige på 14 år, der gerne vil se noget. Vi vil gerne besøge steder, hvor turismen ikke er ALT for stor, men heller ikke helt stille, da vi gerne vil se lidt, snorkle, sejle, måske dykke , vandre et par gange, slappe af i solen, nyde det dejlige vand og de mange strande, markeder, mad m.m.
  Sidste gang vi besøgte fillipineren var vi der en måned og det var bare helt i top. Vi var nord på i Banaue, på Palawan i Puerto Princesse og El Nido, derefter til Donsol og dykke med hvalhajeren, som afslutning besøge vi forældre i Puerto Galera, der også var på ferie,de sidste to dage var vi i Manila, hvor vi shoppede og sugede indtryk til os bl.a i Intramuras og den kinesiske del.
  Denne gang har vi 14 dage der ude.
  Vi har tænk os at tage til Illoilo og videre til Guimaras og se hvad den byder på .
  Er der nogle der har nogle erfaringer, steder at overnatte m.m. Vi vil gerne bo så tæt på vande, frem for en større sted oppe bag ved.
  Når vi er i Illoilo. Er det godt at bo i byen eller ude ved vandet et sted ?

  Efterfølgende har vi følgende steder i baghovedet
  Malapascua nord for Cebu – er det for kedeligt ! eller overgår bounty det ?
  Hvad med Santa fe nord for Cebu
  Øen Siquijor ved foden af Negros.
  Øen Camiguin

  Tage til halv øen Camarines sur/ Caramoan , som vi læste om sidste gang i flybladet – det skulle byde på ø hop, huler, vandring m.m. men vi har søgt lidt på nettet det ser fantastisk ud, som mange andre steder med vi er noget usikker på blæsten, da der flere steder står at det ind i mellem ikke er til at være på stranden på grund af blæst.
  Det sidste sted vi har tænk på er øen Surigao, hvor der er fiskeri og også ser dejlig ud. men blæser det for meget.

  Vi kan se at vejret ikke er for godt ! Findes der nogle "solsikre" steder ?

  maria

 • #2
  Iloilo er ikke rigtig det store sus for turister, Guimaras har helt specielle strande pga. udhulede sandsten, kvaliteten på strande og resorts svinger meget, her skal der planlægges inde i ankommer. Se evt. Exploreiloilo.com

  Comment


  • #3
   Vi var sidste år på Guimaras og var positivt overrasket. Boede på noget der hed "Raymen resort" i Alibuhod. Et pænt og nydeligt sted, god service og billigt for en lille lejlighed med varmt vand og aircon. Der er tilknyttet en pæn lille strand til resortet.

   Comment

   Working...
   X