Annoncering

Collapse
No announcement yet.

Filippinerne Forum help

Collapse

Here you can find answers to questions about how the board works. Use the links or search box below to find your way around.

topforumregler_gfaqtitle

Tak for din registrering / dit besøg på Filippinerne Forum!

Vi er glade for at du har valgt at deltage og håber du får udbytte af vores debatforum.

Filippinerne Forum er et aktivt debatforum, hvor vi udveksler spændende tips og gode idéer omkring mulighederne for en indholdsrig ferie i Filippinerne.

Du har mulighed for at læse og skrive indlæg i de forskellige debatfora, men før du poster, så vælg omhyggeligt den rette kategori, samt benyt også gerne søgefunktionen, således at vi undgår en tråd om et emne der allerede er debatteret.

Vi gennemgår alle postede indlæg, således slettes tråde/indlæg i deres fulde længde dersom vi skønner at disse indeholde platheder, mudderkastning, såsom direkte personangreb eller på anden måde virker stærkt useriøse.

Vi tildeler karantæner af op til 3 mdrs. varighed uden yderligere advarsel såfremt dette skønnes nødvendigt af webmaster og ordstyrere.

Tillidsvækkende diskussioner, gode råd osv. er af ganske stor værdi, så derfor er det ikke tilladt at udbyde kommercielle assistancer i forummet.

BEMÆRK:

- at alle indlæg med links skal kommenteres.

- at det IKKE er tilladt at udbyde kommercielle assistancer i forummet.

- at det ikke er tilladt at copy/paste hele afsnit fra andre hjemmesider - godskriv i stedet kilden, ved at poste et link - inkl. en uddybende kommentar.

- at det ikke er tilladt at poste private e-mails.

- at links IKKE er tilladt i signaturen.

- at det ikke er tilladt at deltage i debatten med mere end en identitet.

- at poste med omtanke da dit indlæg ikke kan slettes.

Med venlig hilsen
Filippinerne Forum

Working...
X