filippinerne

 Links Filippinerne - Baguio Bohol Boracay Cebu Manila Zamboanga

Anbefalde hoteller & resorts på Filippinerne 
Mayas Native Garden
Mayas Native Garden er et lille resort på Cebu island Moalboal Panagsama Beach. Vi har nogle gode hytter og en god restaurant der servere Mexican food, filippino food og international food.
WebBlogs Filippinerne 
Ulrik Egelund - Filippinerne 2009
I dag er det allerede tirsdag aften i Filippinerne, og der er sket meget siden vi tog afsted fra kolde Danmark sidste onsdag. Efter 24 timers tog og flytransport landede vi torsdag middag i Cebu.
PROJEKT KANLUNGAN SA ER-MA
Mit navn er Sebastian Kastrup Nielsen. Fra d. 26. januar 2009 og fire måneder frem skal jeg, sammen med Miriam Lindholm Hansen, arbejde som volontør i samarbejde med Impact på projektet Kanlungan Sa Erma i Manila i Filippinerne.
Filippinerne 2009
Compostela, hvor det bla. andet blev til en shoppetur i Cebucity torsdag og en bytur for mig med pigerne fredag aften besluttede vi at tage på nye eventyr.
Klingerne på Filippinerne
En rejsedagbog fra familien klinges rejse til Filippinerne Januar/februar 2008.
Marlene på Filippinerne
I min 1. lønnede praktik tager jeg fra d. 30/7 '08 - 21/1 '09 til Cebu på Filipinerne for at lave idrætsprojekter med gadebørn og forhåbentlig bringe lidt glæde ind i deres hverdag.
Skolen på Philippinerne
Historien om, hvordan pianisten Henning Blegvad og hans gode ven, Lars Wexøe hjalp 500 skolebørn i Oton, Iloilo på Filippinerne og forærede dem en ny skole.
Studieophold - Filippinerne 2005
5 lærerstuderende, fra Århus Dag og Aftenseminarium, på studieophold i Cebu City, Filippinerne. Oplevelser på det pædagogiske, kulturelle og menneskelige plan.
En personlig beskrivning av verkligheten - Hans
Under min tid i Filippinerna har jag börjat skriva en personlig dagbok med synpunkter på det som händer eller inte händer. Eftersom det tar för stor plats här har jag startat en blogg istället. Ni som vill ha mycket synpunkter, läs gärna och kommentera. Under det här året ska vi bygga hus i Escalante och jag kommer att rapportera mina erfarenheter från bygget.
Rejsebeskrivelser Filippinerne 
Beretning om min ferietur til Filippinerne 6. - 27. Juli, 2002
Kvinden ved siden ad mig slog korsets tegn, da kaptajnen gav 747´erens fire kolossale motorer fuld gas og vi accelererede ud af startbanen. Jeg forstod godt hendes bekymring. Halvdelen af en jumbojets startvægt på ca. 400 ton udgøres af højeksplosivt brændstof, men den slags skal man nok ikke tænke for meget på!
Med Divers Club til Filippinerne
En rød stribe i horisonten varslede, at solen var ved at stå op over Filippinerne. Vi sad, 14 mennesker i en lille flyver på vej til Bohol, og småsov efter, at være blevet purret ud af fjerene ved fire tiden om morgenen for, at nå første fly fra Manila til Bohol.
Philippine Expedition - Per Allan Jensen
Trods træthed og søvnmangel bliver det alligevel en lidt urolig nat, det har jo nok noget at gøre med tidsforskellen (syv timer). Morgenmaden indtages i den dejlige have: Toast, spejlæg og velsmagende frugter (ananas, mango og bananer, som smager meget bedre end derhjemme). Det er varmt og solen skinner fra en himmel med enkelte spredte skyer.
Karin, Micke och Tobbe på Filippinerna
I början av 1999 var vi och luffade runt på Filippinerna. Vi hade en dator och en digitalkamera med oss på resan och skrev den här dagboken för att våra vänner i sverige skulle kunna se vad vi hade för oss.
Dagbok från Filippinerna (Sydostasien, 16 juni - 23 december 2002) - Anton Gustafsson
Jag åkte ut till flygplatsen kl 10.30 med den stora flygbussen som märkligt nog var helt tom, det var bara en passagerare utöver mig. Vid gaten träffade jag en filippinsk man som inte tyckte att jag skulle åka till Zamboanga, och så erbjöd han sig att jag kunde åka med honom hem ikväll eftersom taxibilarna i Manila är ökända för att vara farliga.
Vår resa till Filippinerna med våra barn, 1999 - Ingemar Claeson
Resan Stockholm - Manila tog ungefär 20 timmar, men barnen kunde sova utan problem en stor del av tiden, och protesterade aldrig. ( Om man flyger 747-jumbo med barn, kan jag rekommendera de fyra sätena i mittraden !) Själva resandet - med barn - var inget problem. Problemen kom senare !
Rejsebeskrivelse Filippinerne, 1999 - Preben Normann
Efter 13 timer i fly, hvor det lykkedes at sove en hel del, blev vi modtaget ved udgangen af en sød guide ved navn Beth, som fortalte os, at vi skulle køre i bus i ca. 4 timer, p.g.a. myldretid i Manilla, til havnebyen Batangas. Fra Batangas skulle vi så sejles over til Cocobeach & herefter i båd.
Gode rejselinks

Filippinske aviser - med regionale og lokale nyheder

The Manila Bulletin ONLINE
The Manila Times Internet Edition
Philippine Daily Inquirer
Sun Star Network Online
The Freeman (Cebu)
Philstar
Mindanao News
Philippines News (Yahoo)
ABS-CBNNEWS
Filipino Express
Filipino REporter
Ilocos Times
Manila Shimbun
Manila Standard Online
Mindanao Times
Siongpo
Transport i Filippinerne 
Philippine Airlines
Philippine Airlines er ikke til at komme udenom, når du skal flyve indenrigs i Filippinerne. Flyflåden som består af Boeing 747-400, Boeing B737-400, Boeing B737-300, Airbus A330-300, Airbus A343-300 og Airbus A320-200 er ganske velholdt og servicen ombord er i top. Philippine Airlines flyver op til 4 - 8 gange per dag, per destination, fra Manila til mange seværdige indenrigs-destinationer. Skal du hurtigt videre ud i provinsen, så er det muligt at benytte en gratis airbus-shuttle (minibus), fra Ninoy Aquino International Airport (NAIA) til Indenrigsterminalen. 
SEAIR
SEAIR er et lille flyselskab med i alt 2 stk. Dornier 328, 32-sæders maskiner i fast rutefart på følgende destinationer: LUZON; Clark, Angeles, Manila, Baler, PALAWAN; Busuanga, Cuyo, El Nido, Taytay, VISAYAS: Caticlan, Cebu, MINDANAO; Camiguin, Cotabato, Zamboanga, Jolo, Tawi-Tawi.
 
© www.filippinerne.dk 2002-2021

Web
Analytics